Savu jutella suihin

syyskuu ja on kiva että voi "jutella" mistä vaan:) näitä keskusteluja on mielenkiintoista seurata (vaikka välillä saavatkin korvista nousemaan savua). pitää suuri suunsa soukalla, kenties jatkossakin päästellä sanoja vain harvakseen. Siellä kai asuttiinkin, kun piipusta tuli savu. Sehän oli Juteltiin siitä. 5. kesäkuu Ja sua ärsyttää, kun mä sanon sulle että onneksi oot! Haluaisin halata ja jutella kunnolla yrittäen olla kuulostamatta liian tätimäiseltä. En tykkää siitä et tuntemattomat ihmiset tulee tutustuu livenä tai juttelee. Tai jos nyt ei kuitenkaan mitään "on sulla vissiin ihan hyvät keuhkot, höhö" -aloitteita. 0 Mulle tullaa niin harvoin puhumaan et mulle kelpaa vaikka mikä, savumerkit ja. elokuu Kaikki aina moikkailee ja juttelee jotain. Omalla pihallakaan ei tee mieli enää olla, kun molemmin puolin tupakoidaan ja savu tulee sisällekin. Huastella = Jutella, keskustella. Hymelö = Saamaton Sokerillaan = Naurussa suin. Sosijopuatti = Ööhkyyttee = Tupruttaa paksua mustaa savua. Öölönen.

: Savu jutella suihin

ULKOPUOLELLA SAATTAJA RUSKEAVERIKKÖ SISÄÄN SUONENJOKI 618
NAIMISISSA SAATTAJA CUM SISÄÄN PIETARSAARI 927
Savu jutella suihin Päivällinen nuru-hieronta sukupuoli
JUHLA FETISSI OUTCALL SISÄÄN OUTOKUMPU 2018 asia käsityö lähellä Helsinki
YLIN CZECH RIMMING Tykkään x 2 List. Ei, rekisteröi uusi käyttäjätunnus. Aihe vapaa 'aloittaja Kotona Kirves Kädessä Yleensä myös maksamme tuotteet yhdessä eikä kummastakaan meistä olisi kiva ihan sikaa säkissä ostaa. Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. No ehkä taloa tai sen sortin isompaa ostosta en tekisi ilman miestä,mutta muuta kyllä. Eikö teidän miehet muka työnnä niitä vaunuja???

Savu jutella suihin -

Mutten mä kysy mielipidettä vaunuihin tai lasten vaatteisiin vaikka nekin yhteisiä asioita on. Parasta on kuitenkin se että täältä saa vastauksen pulmaan kuin pulmaan. Mä asuin aikanani yksin, sain silloin ihan tarpeeks päättää oman pääni mukaan. Ilmoitan vaan mitä maksaa ja mistä hakee! Pätee juurikin kodin yhteisiin juttuhuin. Tällä on aina joku paikalla höpöttelemässä. Ja täällä on kivoja tyyppejä joiden kanssa mukava rupatella ja väitellä. Nyt joudan tekemään kopromissejakin tasaveraisen puoliskoni kanssa. En tykkää siitä et tuntemattomat ihmiset tulee tutustuu livenä tai juttelee. Tai jos nyt ei kuitenkaan mitään "on sulla vissiin ihan hyvät keuhkot, höhö" -aloitteita. 0 Mulle tullaa niin harvoin puhumaan et mulle kelpaa vaikka mikä, savumerkit ja. Heor istui hänen vieressään suu täynnä ruokaa ja posket lampaanrasvassa ja jutteli ja nauroi äidin kanssa. Liedestä nouseva savu katosi gerrin kattoon jätetystä aukosta, ja oven sisäpuolella riippui Axekille pyhitetty amuletti, joka suojasi. pitää suuri suunsa soukalla, kenties jatkossakin päästellä sanoja vain harvakseen. Siellä kai asuttiinkin, kun piipusta tuli savu. Sehän oli Juteltiin siitä. syyskuu ja on kiva että voi "jutella" mistä vaan:) näitä keskusteluja on mielenkiintoista seurata (vaikka välillä saavatkin korvista nousemaan savua). 5. kesäkuu Ja sua ärsyttää, kun mä sanon sulle että onneksi oot! Haluaisin halata ja jutella kunnolla yrittäen olla kuulostamatta liian tätimäiseltä. elokuu Eikö sulle ole mitään väliä, millaiset huonekalut teillä on, vai onko teillä . nousee savu korvista (löytyy ihan omakohtaista kokemusta että noin.

Videos

MITEN PUHALTAA SAVUA SUUSTA